Friday, 22 May 2009

Undian tiga hakim menolak Nizar Jamaluddin Menteri Besar Perak yang sah!

MAHKAMAH Rayuan hari ini memutuskan Dato' Seri Dr Zambry Abdul Kadir sebagai Menteri Besar Perak yang sah dengan undian tiga hakim memberi keputusan menyebelahi Zambry. Demikian dilaporkan oleh Ketua Penerangan PAS Perak, Misbahul Munir Masduki.

Hakim Dato' Md Raus Shariff, yang bersidang bersama Hakim Dato' Zainun Ali dan Hakim Dato' Ahmad Maarop memberi keputusannya itu jam 3.50 petang tadi. Mahkamah Rayuan hari ini memutuskan Dato' Seri Dr Zambry Abdul Kadir sebagai Menteri Besar Perak yang sah dengan undian tiga hakim memberi keputusan menyebelahi Zambry.

Hakim Dato' Md Raus Shariff, yang bersidang bersama Hakim Dato' Zainun Ali dan Hakim Dato' Ahmad Maarop memberi keputusannya itu jam 3.50 petang tadi.

(SANGGAHTOKSAGO.COM)

WAKIL RAKYAT MANIK URAI MENINGGAL DUNIA

Al Fatihah.............
Wakil rakyat Manik Urai YB Hj Isamil Yaakob telah meninggal dunia di Hospital Raja Perempuan Zainab II jam 5.55 pagi. Beliau telah berkhidmat selama 5 penggal sebagai ADUN Manik Urai. Semuga rohnya akan dicucuri rahmat oleh Allah swt.

KEPUTUSAN NIZAR VS ZAMBRY!

Dalam perlawanan yang sudah berlanjutan beberapa bulan,akhirnya pasukan zambry telah bejaya membelasah pasukan nizar dgn jaringan 3-0 hasil bantuan pengadil yg menjalankan tugasnya dgn tersangatlah arifnya! blah laaa...!!