Thursday, 10 September 2009

HERO!!
jeng jeng jeng...dalam banyak2 siri tv,siri mcgyver inilah yang paling di minati oleh segenap peringkat umur termasuk aku..siri mcgyver ini memberi kesan dan impak bukan sahaja di negara kita tetapi juga hampir di seluruh dunia..ini kerana siri ini menimbulkan kontroversi kerana ada adengan2 nya ditiru oleh peminat siri ini sehingga ada menyebabkan kematian..adengan membuat bom atau bahan letupan menggunakan bahan2 kimia terpaksa di potong di sesetengah negara..ada juga negara yang mengharamkan terus siri ini bila ada kematian yang di kesan melibatkan peminat siri ini yang mengambil contoh2 dalam siri ini untuk di praktikkan!
Kelakarnya pada masa itu siapa yang berkebolehan dalam bab repair2 barang mula lah di cop atau di panggil dengan gelaran mcgyver..bukan barang elektrik saje bahkan repair basikal masa zaman kanak2 pun di panggil mcgyver..tu belum bab fesyen..pakai seluar khakis,jaket dan rambut panjang belakang..mcgyver ler konon..cittt..
siri ini menuju kesudahannya setelah di tayangkan selama tujuh tahun setengah.. nostalgia betul laa siri ni walaupun heronya keturunan yahudi..hehehe

No comments:

Post a Comment