Tuesday, 16 June 2009

PERHATIAN!! DI HARAP JANGAN MUNTAH... kahkahkahkah

Hanya BN/UMNO Pembela Melayu

YAB PERDANA MENTERI DAN TIMBALAN NYA

Alham'dulillah, sekarang kita sudah mempunyai PM yang bijak dan tegas untuk menerajui negara. Sangat bersesuaian pula dengan timbalan nya yang sangat rajin tekun menjalankan segala program2 yang telah diatur dengan baik dan rafi untuk membela rakyat disamping memajukan lagi negara yang tercinta ini.

Walaupun baru setahun jagung memerintah, tetapi telah menampak kan kejayaan yang sangat cemerlang. Sebagai satu contoh yang sangat baik, PM kita telah berjaya kembalikan pemerintahan negeri Perak ketangan BN/UMNO. Kejayaan PM ini memang tidak ternilai besar jasanya.

Kami hamba rakyat negeri Perak sangat terhutang budi terhadap Baginda Sultan Perak yang sangat bijak menyelesaikan perkara ini. Daulat Tuanku, kami semua hamba rakyat yang setia sentiasa menjunjung kasih kebawah duli Tuanku.

Selanjutnya, secara perbadi anony, berharaf supaya YAB PM akan lebih tegas dalam hal menangani pehak yang sentiasa menghasut rakyat untuk membenci kerajaan. Pehak penghasut ini saban hari melaungkan slogan anti-kerajaan nya di laman2 web. Se olah2 mereka ini sangat di geruni dan di takut oleh kerajaan. Tindakan tegas dengan segera patut dilakukan.

Mereka sudah terlalu sombong dan riak kerana telah memenangi 4 PRK yang telah diadakan. Mereka tidak sedar kemenangan dalam PRK ini tidak membukti kan mereka itu kuat atau disukai ramai. Sebenar nya bila diadakan PRK, penyokong kerajaan tidak ramai keluar mengundi kerana memikirkan ianya tidak penting dan tidak boleh mengubah keadaan pemerintah negeri atau negara. Kalah atau menang BN tetap memerintah negara. Sedang kan pehak pembangkang akan turun ber sungguh2 100% menyokong parti nya.

Dengan cara pemerintahan BN/UMNO yang baru ini tidak mustahil kita akan mendapat kemenangan besar pada PRU13 nanti. Sokongan kaum bumiputera akan tetap terus padu terhadap kerajaan.

Kami kaum melayu/Islam sudah sedar dan insaf apa yang telah berlaku dinegeri Perak semasa pemerintahan PAS@DAP. Kami haraf penduduk melayu/Islam dinegeri2 lain di Malaysia harus sedar dan insaf juga.

Sokonglah, bantulah dan hormatilah pemimpin2 kita yang telah berjasa kepada kita selama lebih 50 tahun.


http://jintayu001.blogspot.com/

No comments:

Post a Comment