Tuesday, 16 June 2009

uwekkkkk......

Perjuangan Sia-sia PAS

"Over my dead body"

Perjuangan PAS sudah hilang matlamat dan tujuan asal nya. Hari ini PAS mempermainkan agama Islam untuk kepentingan parti nya. Bila PAS bersengkokol dengan DAP, PAS sudah mencemarkan nama keislaman pada parti itu. DAP, sejak dari mula ianya dutubuhkan sudah mengambar kan anti melayu/Islam nya.

Di negeri Perak PAS sanggup berkongsi kuasa dengan DAP tetapi di Pulau Pinang DAP tidak sanggup berkongsi kuasa dengan PAS. Walaupun PAS menang satu kerusi tetapi PAS telah di pinggirkan oleh DAP. Ini telah menunjuk kan terang dan nyata sikap buruk DAP terhadap PAS.

PAS menganggap UMNO lebih buruk dari DAP yang anti melayu/Islam itu.
Tetapi kita sudah alami dengan nyata bahawa di mana sahaja ceruk rantau negara ini penduduk2 melayu/PAS dan melayu/UMNO bergaul mesra dan bersahabat rapat. Di masjid dan surau di majils kenduri kendara semua mereka bergaul mesra. Jadi mengapa kita tidak boleh bersatu memerintah negara dan tanah air kita sendiri?

Tidak ada masjid atau surau untuk PAS dan khas untuk UMNO, tidak ada ahli UMNO yang tidak hadir di majlis kenduri PAS dan begitu juga dengan PAS. Jadi mengapa PAS dan UMNO tidak boleh di satu kan demi kekuatan perpaduan umah.

Malang, sungguh malang, para pemimpin2 PAS terlalu ego dan sombong. Lebih mementing kan diri. Sanggup melihat negara pimpinan melayu/Islam menjadi lemah kerana perpecahan parti. Kaum kafir sudah mula menang, menuntut itu dan ini, kerajaan melayu/Islam yang lemah terpaksa tunduk dan akur kepada tuntutan kaum kafir ini.

Kaum melayu/Islam segeralah sedar dan bertindak sebelum terlambat. Bersatulah kita di bawah satu panji2. Tentang habis habisan kehendak kaum kafir ini.

Tinggalkan PAS, tunggalkan PKR, musnahkan DAP.

"Sebusuk busuk daging di cucui dibersihkan boleh di makan juga. Seharum harum tulang di buang juga akhirnya".


http://jintayu001.blogspot.com/

No comments:

Post a Comment